W dzisiejszych czasach jesteśmy narażeni na odżywcze niedobory z diety talerzowej. Z roku na roku wartość odżywcza w produktach spada. Jedzenie produkowane jest pod względem ilości, a nie jakości.
Sezonowe owoce i warzywa, które kupimy przez cały rok w sklepie? Obstrzykiwane mięso, aby szybciej je dostarczyć do konsumenta? Ryby hodowlane i coraz mniej złowionych? To tylko przykłady, aby mieć świadomość co się dzieje z żywnością. I tutaj pojawia się odpowiedź – dlatego suplementacja. Skutkiem tego co się dzieje jest to, że potrzebujemy wspomóc organizm w uzupełnieniu składników odżywczych.
Swoje rozwiązanie względem suplementacji opieram na współpracy z globalnym liderem odżywiania Herbalife. Jest to firma, która istnieje ponad 40 lat co czyni ją marką godną zaufania. Moja pewność wynika z moich własnych rezultatów i setek osób, które zaufały mojemu prowadzeniu.